Vendégkönyv

Írj egy új bejegyzést a Vendégkönyvbe!

 
 
 
 
 
 
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Eddigi bejegyzések

20 vélemény.
Egeszseg Vilag
https://egeszsegeseletmodok.com/
Egeszseg Vilag
Köszi! Your text to link...
Egeszseg Vilag
Küszi! Egeszseg figyelo
Barbara
Egy nagyon küzdelmes időszakban találkoztam Melittával. Borzasztóan hálás vagyok Neki, hogy lelkiismeretességével, magas szaktudásával elindított egy sokkal egészségesebb úton. 💗 Utasításait betartva ma már sokkal jobban érzem magam. Aprólékos leírásait bármikor visszaolvashatom és frissíthetem az ismereteimet. Szeretettel ajánlom bárkinek, aki táplálkozás, gyógyulás terén segítséget igényel. 😉 🤗
Judit
Melinda által új értelmet nyert számomra az étkezés, az egészség, képes lettem bízni a testemben, a regenerációban és hogy a változás a legegyszerűbb, apró dolgokban rejlik. Rendkívül nagy tudásával, alaposságával, támogatásával segített és segít át egy nehéz időszakon, melyben már a gyógyszerek sem hatottak, mégis már néhány hét elteltével olyan eredményeket értünk el amire azelőtt nem volt példa. Köszönöm 😘
Szénási Zsolt
Melinda nagyon széleskörű ismeretekkel rendelkezik.Kedves,figyelmes. Részletes, tényleg személyreszabott javaslatokat kaptam. Abszolút elégedett vagyok,ajánlom mindenkinek!
Molnar Andrea
Melindat nagyon reg ota ismerem, mert egy a lakohelyunk. Taplalkozasi tanacsadokent viszont uj oldalat ismertem meg es nagyon halas vagyok ezert. Bar csak mindenki fel tudna venni vele a kapcsolatot, bar csak mindenkinek meg tudna mutatni a helyes utat a taplalkozashoz, ugy ahogy azt nekem tette! Szeleskoru szaktudasa, adaadasa, segitokeszsege, egyszeru, ertheto magyarazata segitett es segit ma is fittnek es egeszsegesnek lennem. Koszonom Melinda. ♥️
Szabó Olívia
Melindánál táplálkozási tanácsadáson jártam, valamint segített megtanulni néhány kifejezetten számomra kialakított receptet. Rendkívül alapos, széleslátókörű. Jó szívvel ajánlom őt, szaktudásával, odafigyelésével mindig a maximumot nyújtja.
Noel
Kisfiam betegségével kapcsolatosan kerestük fel Melindát, amire az orvosok azt mondták meg kell tanulni együtt élni vele. Természetesen ő erre is tudott megoldást javasolni. Ami külön tetszett, hogy abszolút megpróbált egy gyermek nézőpontjába helyezkedni és a lehetőségek figyelembe vételével könnyebbé tenni az életmódváltást! Csak ajánlani tudom őt!
Betta
Nagyon kedves, figyelmes, precíz és széleskörű tudással rendelkezik Melinda! A tanácsadás után valóban támogat és mindenre megpróbál megoldást találni. A lelki ismerete, a szakérteleme, az összefüggések átlátása, a lelkesedése valami hihetetlen! Hálás vagyok, hogy ismerhetem!🙂
Kata
Melindával táplálkozási tanácsadás keretében ismerkedtem meg. Nagyon alapos, precíz, széles látókörű, holisztikus szemléletű tanácsadót ismertem meg a személyében. A tanácsadás után a javaslatai betartásával sokat javult az eredményem. Külön kérés esetén is támogató hozzáállást kaptam tőle. Szeretném kiemelni, hogy gondot fordít a nyomon követésre, így kérdéseimmel bármikor felkereshettem, ha elbizonytalanodtam, mindenre volt megoldása. A kérdésekre minden alkalommal rövid időn belül készségesen válaszolt, ami a mai világban ritka tulajdonság. Bátran ajánlom mindenkinek!
Pardi-Kézi Réka
❤ Jó szívvel ajánlom Melindát mindenkinek, mert ő az egyik legjobb egészségmentor Magyarországon! Megbízható, szakmai tudása lenyűgöző és nagyon kedves.
Zsuzsi
Kismamaként éreztem úgy, hogy most nem elég annyival megelégednem, hogy finomat és változatosan eszek. Fontosnak tartottam, hogy okosan és tudatosan táplálkozzak a pici babám érdekében. Így kerültem Melindához! 🙂 Nagyon alapos, szakértői és kedves hozzáállást és segítséget kaptam tőle, az első felméréstől a kiértékelésig. Jó szívvel ajánlom Őt bárkinek!
Németh Antalné Andrea
Hiszem, nincsenek véltelenek! Aviva hormontorna oktatóként amikor először találkoztam Melindával, hálával telt meg a szívem. Holisztikus megközelítése, tudása, tapasztalata és kedvessége rögtön megfogott. Örülök, hogy megismertem, és hálás vagyok, hogy továbbajánlhatom. Némethné Andrea
Monika
Ha egy olyan tanácsadóra, mentorra van szükséged, aki mindig fogja a kezedet, akkor is rögtön válaszol a kétségbeesett üzenetekre és telefonokra, amikor épp ezer más dolga lenne, és ez mellett még hiteles is, akkor Melinda a te embered. Megtanít elindulni egy új élet útján, megtanít hinni benne, és egyszer csak azt kérded magadtól, hogy tudtam eddig nem így élni? Olyan lehetőségeket mutat, melyet követve néhány hónap múlva teljesen más lesz az ember. Ki lehet hagyni őt, de nem érdemes 🙂
VDorina
Melindát mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon,kedves,segítőkész és hatalmas tudással rendelkezik. Olyan teljes körű elemzést ,értékelést és ajánlást készít,amit mindenkinek csak ajánlani tudok! 🙂 Nem gondolná az ember,hogy ha az általa megadott ételeket fogyasztja,és azt az életmódot követi,amit tanácsol,akkor nagyon rövid idő alatt már mutatkozik az eredmény:) Hálás vagyok és nagyon köszönöm!:)
Ernst Éva
Melit kb 2 éve ismertem meg, ő volt az egészségmentorom. Kedvessége, csillogó szeme és sportos alakja hitelessé tette számomra, aki nem csak beszél az egészséges életmódról, hanem aszerint is él. Kapcsolatunk alatt nagytudású szakembernek is ismertem meg. Tanácsait követve látványosan javult az állapotom ( autoimmun pajzsmirigy betegség, (Hasimoto ) + alulműködés). Azóta is nyomon követ, és mindig hasznos tanácsokat kapok tőle. Olvastam cikkeit, voltam számos előadásán is, ahol mindig közérthetően, lényegre törően, ok okozati összefüggés szerint fogalmazott, széleskörű tudásáról téve tanubizonyságot.
Judit
Pár éve vettem részt a tanácsadáson és elmondhatom,hogy a számomra fogyasztható ételek,italok betartásával(természetesen a nem megfelelők ki iktatásával),megszűnt a haspuffadás,székrekedés ami gyerekkoromtól problémát okozott!Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Bánhalmi Norbert
Hogy is kezdjem. Van a Melindával való találkozás előtti élet és van a vele való közös munka utáni. Ha létezik igazán 180 fokos fordulat akkor ez az. Azthiszed, hogy minden rendben van veled, mert fogalmad sincs, hogy milyen az amikor tényleg tele vagy energiával, gyors a reakció időd, tudsz kikapcsolni és élvezni az élet minden pillanatát, emiatt az aggódást és a vele járó negatív energiákat a múltban tudod hagyni. Persze ez egy hosszabb folyamat, de érdemes végigmenni az úton. Nem hittem benne, ajándékba kaptam a lehetőséget.
Hídvéghy Gitta
Csodálatos szolgáltatást kaptam Melindától. Nem csak technikailag profi, hanem terapeutaként is lenyűgözött. Nagyon jól éreztem magam a kezelés közben, mivel a megértésre is figyelt, hogy el tudjam sajátítani a gyógyulásomhoz szükséges elvégzendő feladatokat. Az elején bonyolultnak tűnő módszerek a végére teljesen egyszerűvé és alkalmazhatóvá váltak. Köszönöm a segítségét, és ajánlom mindenkinek, aki helyre akarja hozni az egészségét, hogy teljes értékű életet éljen.