Táplálkozási- és életmód ajánlás - A SZOLGÁLTATÁS JELENLEG SZÜNETEL ELŐRE NEM LÁTHATÓ IDEIG!

Minden ember szervezete egy önálló, egyedi, csodás „szerkezet”, és ahogy nem létezik két egyforma ujjlenyomat, úgy két egyforma szervezet sem! Más és más a „hozott anyag”: a genetikai adottságok, az egyéni érzékenységek, az életviteli beállítottság, a gondolat- és érzelem világ, a fennálló traumák, és blokkok, de az új információk feldolgozása, befogadása, a saját életbe való beiktatása is más-más ütemben zajlik. Nem csoda hát, hogy ami az egyik embernek étek, az a másik embernek méreg, ami egyik embernek működik, beválik, az a másiknál még nagyobb káoszt és egyensúlytalanságot vált ki!

Mindebből az következik, hogy miután lemodellezem az ügyfélnek az ok-okozati összefüggéseket a róla szerzett információk (és labor eredmények), a fennálló betegségek (tünetek, érzékenységek), az elérni kívánt cél és a táplálkozás tekintetében; összeállítok egy személyére szabott holisztikus szemléletű terápiás ajánlást, mely egyidejűleg 3 (fizikai, szellemi, lelki) síkon nyújt támogatást és lehetőséget, elérni kívánt céljai elérésére.

A fentiek alapján tehát hiába érkezik két ügyfél ugyanazon céllal, két ugyanolyan terápiás ajánlás egész biztosan soha nem fog születni, mert nem vagyunk egyformák, sőt! Minthogy nincs két egyforma hajszál, ugyanúgy nincs két egyforma test és ezáltal sablon ajánlás sem!

Ami viszont minden ügyfél esetén azonos, az a fokozatosság elve, vagyis lépésről-lépésre haladunk a neki megfelelő ütemben. A közös utazás időnként hosszú, de ha belegondolunk hány év alatt alakul ki a betegségek nagy része, vagy hány év alatt hízik el kórosan egy ember, akkor érhető, hogy a megoldás, az egyensúly helyreállítása sem megy egyik napról a másikra.