Ki vagyok én?

Kedves Olvasó, Érdeklődő! Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Felföldi Melinda Melitta vagyok, természetgyógyász, alternatív fizioterapeuta, funkcionális táplálkozási referens, és Germán Gyógytudomány konzulens.

 

Másokhoz hasonlóan én is sok mindent mesélhetnék magamról, azonban hosszú, végeláthatatlan körmondatok helyett álljon itt egy tömör, rövid, frappáns, lényegre törő leírás múltamról, jelenemről, jövőbeli ambíciómról! 😊

A múlt

30 év folyamatos tanulás, vörös diplomák, nyelvvizsgák, köztársasági ösztöndíj, TDK, OTDK versenyek dobogós helyezései, 13 év vezetői pozíció pénzügyi területen, és a felismerés: “ez NEM én vagyok, ez NEM az én Utam”; majd a határozott döntés: “meglelem a Hivatásom, és abban kiteljesedve járom tovább Utamat, beteljesítve Küldetésemet”.

Az „odavezető Út”:

ismét több év tanulás – ezúttal már érdeklődési körömnek megfelelő képzések, továbbképzések: az emberi test működésének holisztikus szemléletű, komplex megismerése, összefüggések, funkcionális megközelítések az anyagcsere típus szerinti táplálkozás elveivel összehangolva; 5-6 év tapasztalat-, és gyakorlat szerzés, és az örök szerelem: gasztronómia minden mennyiségben. Majd 2,5 év táplálkozási szakmai vezetői- és egészségmentori pozíció, és egy Életmód Akadémia oszlopos tagjaként, oktatójaként egész napos előadások tartása akkreditált felnőttképzéseken, szakmai napokon.

A JEL-en = az Út – amelyen most járok:

eddigi ismereteim, tudásom megkoronázásaként természetgyógyász képzés elvégzése, sikeres modulzáró vizsgák, azonban a COVID19 második hullámának köszönhetően a záró szakvizsga 1 évre történő befagyasztása, elhalasztása.

Hiszem és tudom, hogy „a tudás az, amit használsz és továbbadsz”, így ezen szellemiségben segítem, támogatom a hozzám fordulókat céljaik elérésében.

|

Mottóm és célkitűzésem:

“Ne halat adj az éhezőnek, hanem tanítsd meg halászni!”