Állapotfelmérés - A SZOLGÁLTATÁS JELENLEG SZÜNETEL, ELŐRE NEM LÁTHATÓ IDEIG!

Minden ember élete során számos célt tűz ki maga elé, melyet igyekszik a lehető legrövidebb időn belül, különféle eszközök, módszerek segítségével elérni, megvalósítani.

Tovább a kapcsolat oldalra

Az emberek többsége szeretné pl.

E

az egészségét visszanyerni

  • diagnosztizált betegségeiből (pl. cukorbetegség, IR, pajzsmirigy – és autoimmun betegségek, stb.) meggyógyulni,
  • hormonális egyensúlytalanságait (és azokból fakadó következményeket – kóros elhízás, ösztrogén dominancia, meddőség, gyakori vetélés, stb.) megszűntetni
  • hosszú ideje fennálló, vagy rendszeresen visszatérő tüneteit, allergiáit, ételintoleranciáit végérvényesen megszüntetni
E

haszontalan fogyókúrák és divat diéták próbálgatása helyett egy GPS-t kapni testéhez, mely optimális testsúlyának- és testösszetételének beállításával segíti a számára ideális formát kialakítani (lefogyni / hízni),

E

az aktuális testalkatát hosszútávon megőrizni

E

energikusabbá válni,

E

sportteljesítményét fokozni, maximalizálni,

E

szimplán csak megtudni, mi az a plusz, amivel még kiegészíthetné, finomra hangolhatná az éppen aktuális életmódját, szokásrendszerét.

Annak érdekében, hogy a hozzám forduló céljának elérését a lehető legjobban támogatni tudjam, első lépésként egy teljeskörű állapotfelmérést végzek három szinten.

1. Fizikai szint:

egy célzott, tényfeltáró konzultáció során feltérképezem az ügyfél aktuális egészségi állapotát kérdésekkel, hozott (3 hónapnál nem régebbi) laborokkal, és egyéb vizsgálati módszerek (pl. ultrahang-, CT) leleteinek kiértékelésével. Amennyiben ezek nem állnak rendelkezésre, panaszai, tünetei alapján javaslatot teszek azok mihamarabbi elkészítésére, hiszen ezek határozzák meg, hogy milyen irányba induljunk el a szervezet egyensúlyának helyreállítása során.

2. Tudati szint:

az esetek nagy százalékában szükséges, hogy ismerjem a hozzám forduló teljes élettörténetét, akár gyerekkorig visszamenőleg is. Ennek igen egyszerű a magyarázata. Gondoljatok csak bele, hogy egy kórósan elhízott embernek mennyi gátja, korlátozó hiedelme, gyerekkorából (vagy akár felnőtt korából) származó blokkja, lelki traumája lehet, ami miatt „ragaszkodik” a túlsúlyához (hiszen az – bármilyen hihetetlenül hangzik is – a „túlélését” szolgálja). A gondolkodásmód megváltoztatása elengedhetetlen, hiszen azzá válsz, amire a legtöbbet gondolsz! Amíg arra koncentrálsz, amit nem akarsz, – ami a nem kívánt állapotod, – addig pont abban fogsz megrekedni! Úgy is fogalmazhatnék, hogy amire a figyelem irányul, az növekedésnek indul!

3. Lelki szint:

minden betegség (tünet) valamilyen érzelmi megrázkódtatás következménye, melyet minden ember életében konkrét életesemények váltanak ki. Ezen élettörténések (konkrét életesemények) – mint kiváltó okok – beazonosítása, és az „elszenvedett” érzelmi megrázkódtatás feloldása tehát elengedhetetlen a végleges gyógyuláshoz. Ehhez én a Germán Gyógytudományt használom, ami egy mérnöki pontosságú, átfogó orvostudományi rendszer, mely összefüggéseiben vizsgálja az emberi lényt. A módszer szerint a szervezetünkben zajló összes folyamatnak – a náthától kezdve a rákos megbetegedésekig – biológiai értelme van, amit ha megértünk, tudatosan tudjuk támogatni gyógyulásunkat.

Ezen 3 szint párhuzamos feltérképezése által összeáll egy olyan komplex kép, ami megadja számomra az adott ügyfélhez vezető GPS-t, amivel a számára legmegfelelőbb táplálkozási- és életmód ajánlást tudom elkészíteni, beleértve a fennálló egészségügyi kihívások kezelésére szolgáló terápiás javaslatokat is. Az öngyógyító folyamatok beindulása és azok felerősödése pedig idővel megteremti a szervezet belső egyensúlyának természetes úton történő támogatását és visszaállítását.